Obdarovaný tak získá několik dárků v jednom – ubytování, stravování, procedury a nejrůznější doplňkové služby. Během tohoto pobytu zapomene na každodenní starosti, dobře se pobaví a stráví čas plnohodnotnou relaxací, uleví tělu a posílí duši. Nejedná se tedy pouze o pasivní zážitek, ale o kvalitně strávený čas, po kterém se bude cítit jako znovuzrozený.

Facebook

Dárkovým poukazem na pobyt v Lázních Teplice nad Bečvou dotyčný získá vše, po čem toužil a zároveň posílí své zdraví. Dárkovým poukazem lze věnovat také například balíček procedur či samotnou proceduru, anebo poukaz v určité nominální hodnotě. V posledním případě pak záleží na samotném obdarovaném, jaké služby v odpovídající ceně si zvolí. Při koupi dárkového poukazu můžete využít speciální vánoční akci – slevy až třicet procent na vybrané pobyty nebo slevy deset procent na balíčky procedur. Případně využijte pro své blízké cenové bomby pro rok 2019 – pobyt Lednové láznění.

„Lázeňským pobytem v podobě dárkového poukazu pod vánočním stromečkem bude určitě rozjasněna nejedna tvář. Po pobytu v našich lázních se budou obdarovaní cítit báječně, protože naše léčebné i wellness pobyty mají prokazatelný pozitivní vliv na zdraví i dobrou kondici. A ještě jedno doporučení – v Teplicích nad Bečvou si rozhodně nenechte ujít polárium Arktika. Jde o chladovou terapii v kryokomoře s teplotami až minus 130 °C, která má blahodárné účinky na pohybový aparát, artrózu, revma, bolesti kloubů a kožní nemoci, celkově regeneruje organizmus a posiluje imunitní systém,“ uvádí výkonná ředitelka lázní Bohdana Opočenská.

Historie Lázní Teplice nad Bečvou je bohatá
Lázně v tomto roce oslavily již 465 let svého trvání a patří tak k nejstarším lázním na Moravě. Základy zdejšího lázeňství v roce 1553 položil majitel hranického panství Jan Kropáč z Nevědomí, který při pátrání po železné rudě u řeky Bečvy narazil na vodní prameny. Nebývalý rozkvět zažily Teplice v období první republiky. Teplické prameny se v této době začaly využívat především pro léčbu srdce a cévních chorob a mezi slavné osobnosti, které se zde léčily, patří například hudební skladatelé Leoš Janáček, Vítězslav Novák nebo básník, novinář, dramaturg a divadelní kritik Jiří Mahen.

Lázně Teplice nad Bečvou se nachází v Olomouckém kraji na území měst Hranice a Teplice nad Bečvou
Základním léčebným prostředkem je zdejší unikátní minerální voda s vysokým obsahem blahodárně působícího oxidu uhličitého. Již ve třicátých letech 20. století byly vědecky prokázány její léčivé účinky při léčení srdečně-cévních onemocnění. Tato silně mineralizovaná uhličitá voda patří mezi nejkvalitnější svého druhu. Cenné je její uplatnění při vodoléčbě či v suchém plynovém bazénu, neboť je prokázáno, že vysoký podíl oxidu uhličitého přispívá ke snižování krevního tlaku. Léčebné pobyty jsou vhodné zejména pro rehabilitaci oběhového a nervového systému, pohybového aparátu a léčbu poruch látkové výměny. Pomáhají i onkologickým pacientům. Součástí lázeňského areálu je také Odborný léčebný ústav, kde je poskytována časná kardiorehabilitační péče a je prvním zařízením svého druhu v celé České republice. Kromě dospělých pacientů se v Lázní Teplice nad Bečvou specializují i na léčbu dětí ve věku od 1,5 roku.

Táňa Pikartová

www.ltnb.cz

 

 

 

Fotogalerie k článku