Recepty

Maliny můžeme podávat i v netradičním pojetí. Lze z nich připravit spoustu výtečných pokrmů

Maliny můžeme podávat i v netradičním pojetí. Lze z nich připravit spoustu výtečných pokrmů

Maliny jsou samozřejmě výborné samy o sobě. Můžeme je ale zkusit i jinak. Jejich perfektní sladkokyselou aromatickou chuť můžeme spojit s jinými ingrediencemi. Připravili jsme pro vás malinové menu plné neotřelých kombinací.

Konečně jahody! Koncem května začínají dozrávat první lokální jahody a v průběhu června jejich sezóna vrcholí

Konečně jahody! Koncem května začínají dozrávat první lokální jahody a v průběhu června jejich sezóna vrcholí

Pokud ani vy nemůžete slaďoučkému červenému ovoci odolat, dopřejte si jich, co hrdlo ráčí. Vybírejte však pečlivě.

Nudu lehce nahradí kuchyně. Zapojte své děti a probuďte v nich fantazii

Nudu lehce nahradí kuchyně. Zapojte své děti a probuďte v nich fantazii

Kuchyně je pro děti odjakživa velkým lákadlem a místem pro kreativitu. Nebojte se nepořádku a vybírejte z jednoduchých receptů, které zvládnou i ti nejmenší. Nejen, že se zabaví, ale také se hravou formou naučí spoustu nového.

Jaro je tady. Je čas vyměnit syté polévky za lehké pomazánky

Jaro je tady. Je čas vyměnit syté polévky za lehké pomazánky

Jejich výhodou je nekonečná variabilita. A to nejen co se týče ingrediencí, ale i způsobu využití. Namažte je na kousek dobrého pečiva a posypte čerstvými bylinkami, naplňte jimi zeleninu nebo si je vychutnejte jako dip k celozrnným krekrům.

K jaru patří bylinky. Připravit je můžete jako špenát, pesto nebo polévku

K jaru patří bylinky. Připravit je můžete jako špenát, pesto nebo polévku

Mnoho z nás touží dostat se před létem zpátky do formy. A k tomu nám nejlépe pomůže právě se probouzející příroda. Využijte první jarní bylinky a napumpujte své tělo vitaminy a minerály.

Grilovací sezona doslova klepe na dveře, a tak je nejvyšší čas se na toto příjemné období připravit

Grilovací sezona doslova klepe na dveře, a tak je nejvyšší čas se na toto příjemné období připravit

Neměli byste opomenout ani tu správnou výbavu na pohodové grilování, ani nové recepty, díky nimž si dopřejete ten správný kulinářský zážitek klidně každý den.

Cibule, česnek, brambory, celer, mrkev, červená řepa, kapusta, pórek, pastinák, zelí...

Cibule, česnek, brambory, celer, mrkev, červená řepa, kapusta, pórek, pastinák, zelí...

To jsou suroviny, které v zimních měsících hrají prim. Chladné měsíce jsou obdobím kašlů a nachlazení, dobou, kdy podvědomě vyhledáváme jídla, která přinášejí pocit tepla, například letní saláty nahrazují krémové polévky.

Nakládaný hermelín s majoránkou

Nakládaný hermelín s majoránkou

Ať už na něj máte chuť vy, a nebo jste se jej rozhodli připravit jako dárek – touto klasikou určitě nezklamete. Projekt Zrozeno v EU přináší zajímavý recept na naložený hermelín. Díky naložení do kvalitního oleje hermelín dlouho vydrží a navíc se skvěle rozleží.

Lehké a výživné recepty z kvalitních surovin pro zpříjemnění jarních dní

Lehké a výživné recepty z kvalitních surovin pro zpříjemnění jarních dní

Kvalitní a dobré jídlo nám hned zlepší náladu. Víte ovšem, jak vybírat potraviny, abyste si co nejvíce pochutnali? Podle log kvality umístěných na jejich obalech.

Valentýnské sušenky s kávovým krémem

Valentýnské sušenky s kávovým krémem

Valentýnské sušenky v sobě spojují báječnou chuť křupavého těsta s lehce nahořklou chutí kávy a můžete je vyšperkovat třeba i čokoládou.

Bez rybí polévky to nejde

Bez rybí polévky to nejde

Rybí polévka je klasika, která nemůže u štědrovečerní večeře chybět. S projektem Zrozeno v EU vám přinášíme netradiční recept na tento pokrm.

Změna na talíři. Zimní recept s projektem Zrozeno v EU

Změna na talíři. Zimní recept s projektem Zrozeno v EU

Dobrá ryba nepotřebuje ani moc času, ani moc ingrediencí. A pstruh mezi ně bezpochyby patří. Jednoduše doplněný dýní, hráškem a jemným kořením. Dokonalá kombinace.

Podzimní rybí recept, který přináší projekt Zrozeno v EU

Podzimní rybí recept, který přináší projekt Zrozeno v EU

Dobrá ryba při úpravě moc nepotřebuje. A pstruh mezi ně bezpochyby patří. Jednoduše doplněný dýní, hráškem a jemným kořením. Dokonalá podzimní kombinace.

Recept z mléka a mléčných produktů, který potěší malé i velké

Recept z mléka a mléčných produktů, který potěší malé i velké

S projektem Naskoč na mléčnou vlnu, přinášíme zajímavý recept. Je natolik jednoduchý, že ho můžete připravovat i s dětmi.

Podzimní vaření s Mlékárnou Valašské Meziříčí

Podzimní vaření s Mlékárnou Valašské Meziříčí

Mlékárna Valašské Meziříčí nachystala svým příznivcům recepty, které jsou podzimně laděné a využívají sladkých plodů, které nám na zimu dodají potřebné vitamíny a tělu prospěšné látky.

Horké léto osvěží nápoje a zmrzliny z Mlékárny Valašské Meziříčí

Horké léto osvěží nápoje a zmrzliny z Mlékárny Valašské Meziříčí

Teplé počasí, dovolená, zmrzliny a lehké jídlo, to je léto. V teplých dnech se každý rád osvěží něčím sladkým i chladným, a proto Mlékárna Valašské Meziříčí připravila tři tipy, jak si léto zpříjemnit.

Vepřové maso. Základ české kuchyně

Vepřové maso. Základ české kuchyně

Recepty na originální zpracování vepřového. Připravil šéfkuchař Filip Říha z pražské restaurace Porke

Jarní vinné tipy. K lehkým pokrmům patří svěží vína

Jarní vinné tipy. K lehkým pokrmům patří svěží vína

Oddychnout si od hutných zimních pokrmů chce asi každý, kde ale najít inspiraci, co na jaře uvařit rodině nebo čím pohostit návštěvu? Přečtěte si tipy na lahodná jídla z jarních surovin a rady sommeliéra, které víno k vybraným pokrmům servírovat.

Nové recepty, které nezklamou

Nové recepty, které nezklamou

Často stačí k inspiraci jen maličkost, třeba k osvědčenému receptu přidat čerstvé bylinky a oříšky. Inspirujte se recepty od P&G foodies a překvapte rychlou a zdravou večeří v podobě plněných portobello s halloumi a piniovými oříšky nebo candátem s mandlemi.

Nové recepty, které nezklamou

Nové recepty, které nezklamou

Často stačí k inspiraci jen maličkost, třeba k osvědčenému receptu přidat čerstvé bylinky a oříšky. Inspirujte se recepty od P&G foodies a překvapte rychlou a zdravou večeří v podobě plněných portobello s halloumi a piniovými oříšky nebo candátem s mandlemi.

<< < 1 2 3 46 > >>
Tvorba webových stránek JakubMíšek.cz & valentadesign.cz
© 2011 Familyfreshnews.cz. Všechna práva vyhrazena.