Recepty

Změna na talíři. Zimní recept s projektem Zrozeno v EU

Změna na talíři. Zimní recept s projektem Zrozeno v EU

Dobrá ryba nepotřebuje ani moc času, ani moc ingrediencí. A pstruh mezi ně bezpochyby patří. Jednoduše doplněný dýní, hráškem a jemným kořením. Dokonalá kombinace.

Podzimní rybí recept, který přináší projekt Zrozeno v EU

Podzimní rybí recept, který přináší projekt Zrozeno v EU

Dobrá ryba při úpravě moc nepotřebuje. A pstruh mezi ně bezpochyby patří. Jednoduše doplněný dýní, hráškem a jemným kořením. Dokonalá podzimní kombinace.

Recept z mléka a mléčných produktů, který potěší malé i velké

Recept z mléka a mléčných produktů, který potěší malé i velké

S projektem Naskoč na mléčnou vlnu, přinášíme zajímavý recept. Je natolik jednoduchý, že ho můžete připravovat i s dětmi.

Podzimní vaření s Mlékárnou Valašské Meziříčí

Podzimní vaření s Mlékárnou Valašské Meziříčí

Mlékárna Valašské Meziříčí nachystala svým příznivcům recepty, které jsou podzimně laděné a využívají sladkých plodů, které nám na zimu dodají potřebné vitamíny a tělu prospěšné látky.

Horké léto osvěží nápoje a zmrzliny z Mlékárny Valašské Meziříčí

Horké léto osvěží nápoje a zmrzliny z Mlékárny Valašské Meziříčí

Teplé počasí, dovolená, zmrzliny a lehké jídlo, to je léto. V teplých dnech se každý rád osvěží něčím sladkým i chladným, a proto Mlékárna Valašské Meziříčí připravila tři tipy, jak si léto zpříjemnit.

Vepřové maso. Základ české kuchyně

Vepřové maso. Základ české kuchyně

Recepty na originální zpracování vepřového. Připravil šéfkuchař Filip Říha z pražské restaurace Porke

Jarní vinné tipy. K lehkým pokrmům patří svěží vína

Jarní vinné tipy. K lehkým pokrmům patří svěží vína

Oddychnout si od hutných zimních pokrmů chce asi každý, kde ale najít inspiraci, co na jaře uvařit rodině nebo čím pohostit návštěvu? Přečtěte si tipy na lahodná jídla z jarních surovin a rady sommeliéra, které víno k vybraným pokrmům servírovat.

Nové recepty, které nezklamou

Nové recepty, které nezklamou

Často stačí k inspiraci jen maličkost, třeba k osvědčenému receptu přidat čerstvé bylinky a oříšky. Inspirujte se recepty od P&G foodies a překvapte rychlou a zdravou večeří v podobě plněných portobello s halloumi a piniovými oříšky nebo candátem s mandlemi.

Nové recepty, které nezklamou

Nové recepty, které nezklamou

Často stačí k inspiraci jen maličkost, třeba k osvědčenému receptu přidat čerstvé bylinky a oříšky. Inspirujte se recepty od P&G foodies a překvapte rychlou a zdravou večeří v podobě plněných portobello s halloumi a piniovými oříšky nebo candátem s mandlemi.

Sladké Vánoce s Mlékárnou Valašské Meziříčí

Sladké Vánoce s Mlékárnou Valašské Meziříčí

Vánoční sladký chlebíček či ovocný vánoční pohár mohou být sladkou tečkou na závěr rodinné večeře. V obou receptech jsou použity jak Bílý jogurt, tak Kysaná smetana z Mlékáren Valašské Meziříčí, které dodají těstu vláčnosti a lahodnou chuť.

Pro  inspiraci několik italských receptů

Pro inspiraci několik italských receptů

Tentokrát můžete zkusit připravit trochu jinou chutnou krmi. Takovou, na které si pochutnávají Italové.

Podzimně laděné recepty z Mlékárny Valašské Meziříčí

Podzimně laděné recepty z Mlékárny Valašské Meziříčí

„Bílý jogurt z Valašska a Kefírové mléko nízkotučné se spolu s dýni či hruškami a jablky výborně hodí do podzimních koláčů, jejichž příprava je velmi snadná,“ říká ing. Radka Benešová, marketing manažer Mlékárny Valašské Meziříčí.

Billa nabízí maso výhradně z českých chovů

Billa nabízí maso výhradně z českých chovů

BILLA byla prvním maloobchodním řetězcem, který na pultech svých prodejen začal nabízet maso z ryze českých chovů. Masa té nejvyšší kvality, které prochází několikastupňovým systémem kontroly, společnost ročně prodá 12 800 tun a poptávka po něm neustále roste.

Vaříme s Karolínou

Vaříme s Karolínou

Chcete-li si dopřát pečeni se zaručeně skvělým výsledkem, ale nechce se vám ji neustále hlídat, sáhněte po sáčcích na pečení FINO. Do těchto sáčků lze vložit nejen maso, ale i zeleninu či vaší oblíbenou marinádu.

Mouka, jedna z nejuniverzálnějších surovin při vaření a pečení

Mouka, jedna z nejuniverzálnějších surovin při vaření a pečení

Bez mouky to v kuchyni prostě nejde. V České republice můžeme vybírat z nepřeberného množství typů mouk. Všichni víme, že hrubá se používá na knedlíky, polohrubá převážně na pečení a hladká k vaření a přípravě běžných, jemných a cukrářských pečiv.

Cranberry Kiss, flirt s brusinkami

Cranberry Kiss, flirt s brusinkami

Letní sezóna se sice uchýlila ke svému konci, to však není důvod pro konec xperimentování s originálními koktejly. Míchaný drink Cranberry Kiss vás zaujme nejen svou osvěžující chutí, ale také, jak již jeho název napovídá, jemným brusinkovým aroma.

Máme pár nápadů jak si pochutnat a rajčatech

Máme pár nápadů jak si pochutnat a rajčatech

Pokud si je kupujete, pak nejraději u farmáře, nebo si vybírejte ta, která mají některou ze značek kvality, např. Klasa, Regionální potravina, biozebra či Ekologická produkce. Jak rajčata využít? Inspirujte se našimi jednoduchými recepty.

Recepty vonící po másle. Vůně a chuť másla je jedinečná a nenahraditelná

Recepty vonící po másle. Vůně a chuť másla je jedinečná a nenahraditelná

Navíc, řečeno v nadsázce, pokud ho denně nesníme celé, dokáže našemu organismu v mnohém prospět. Je ovšem důležité vybrat si to, které je opravdu kvalitní. Tato másla poznáte díky značkám kvality nacházející se na obalu. Mezi nejznámější patří např. KLASA, Regionální potravina či biozebra.

Užijte si dobu grilovací, právě začíná

Užijte si dobu grilovací, právě začíná

Většina z nás miluje grilování, které je spojeno nejen s přípravou a konzumací masových, zeleninových nebo sýrových dobrot, ale také s příjemnou a pohodovou atmosférou. Griluje se na zahradách, na balkonech, v parcích… prostě téměř všude.

Velikonoční recepty

Velikonoční recepty

Veionce se bez dobrého jídla neobejdou. Tentokrát můžete zkusit kopřivovou nádivku s krkovicí a konfitovaného králíka s pomerančovým chutney a lokšemi.

<< < 1 2 3 4 5 > >>
Tvorba webových stránek JakubMíšek.cz & valentadesign.cz
© 2011 Familyfreshnews.cz. Všechna práva vyhrazena.