Hovězí a vepřové steaky
„Sýr si obvykle pokládáme na burger, my jsme se ale rozhodli zákazníkům ušetřit práci, a proto jsme ho přidali přímo do masa,“ popisuje Robert Birov, senior category manažer sítě prodejen Albert. Na výběr bude hned několik variant sýrů. „Pokud chcete ochutnat opravdovou lahůdku, vyzkoušejte Wagyu burger, který je vyrobený ze surovin té nejvyšší kvality,“ prozrazuje svůj osobní tip Robert Birov.
Aby se na menu objevily i prorostlejší plátky, zařaďte do své zahradní párty i novou marinovanou krkovici Tandoori nebo marinovanou vepřovou pečeni s částí vepřového boku Back Bacon. Skvělou zprávou je, že pořádný kus masa si můžete díky Albertu dopřát i v bio kvalitě z kontrolovaného ekologického zemědělství, a to v podobě bio marinované vepřové pečeně nebo hovězího Topside steaku z řady Nature’s promise Bio.
Kořeněné klobásky
Rychlé, křupavé a chuťově dokonalé klobásy dodávají grilovačce šmrnc, a proto má pro vás Albert v nabídce hned několik novinek. Jednou z nich je poctivá vepřová Chipolata a také pikantní klobásy Merguez z hovězího a jehněčího masa.
Mezi stálý sortiment se nově zařadila i vinná klobása na grill, která v loňské sezoně slavila mezi zákazníky úspěch. A není se čemu divit – má jemnou chuť, na grilu je hotová během chvilky a díky bezlepkovému složení si na ní mohou pochutnat i lidé, kteří drží bezlepkovou dietu.
Grilovací a párty pečivo
Poklady z grilu se musí zakousnout kvalitním pečivem, a proto Albert připravil dvě novinky přímo dělané pro zahradní hostinu. Grilovací bagel, nadýchané a vláčné pečivo s otvorem uprostřed, je již rozkrojený na dvě půlky, které stačí opéct do křupava na grilu a poté naplnit masem a zeleninou. Toto kulaté pečivo posypané semínky ale dokonale poslouží, i když si z něj uděláte dokonalý sendvič jen tak bez opečení.
Další praktickou novinkou je Párty chléb ve tvaru veky, který si přímo říká o nakrájení na drobné krajíčky, ideální k přikusování nebo na přípravu kanapek. Dokřupava upečený bílý chléb má výbornou chuť a dlouho vydrží díky kvalitnímu složení s bramborovými vločkami, sušenou syrovátkou, podmáslím, žitným kvasem a vepřovým sádlem.
Redakce FFN a www.albert.cz