Hned po ní se budete moc zaposlouchat do věčné klasiky My Fair Lady (ze Zelňáku). Věčný příběh nově Lízy Ďulínkové si budete moci vychutnat od 15. do 18. února. Milovníci Bolka Polívky si pak užijí ve dvou reprízách jako nesmrtelného Harpagona – Lakomec 19. – 20. 2. Vše završí jedinečná záležitost, která si získala tak velkou oblibu – muzikál Devět křížů. Nenechte si je ujít v termínu od 22.  do 28. února!

Facebook

Činoherní scéna bude ve znamení jedinečné novinky z pera Kateřiny Tučkové, o jejíž dramatizaci se postaral režisér Dodo Gombár - Bílá Voda vás bude čekat hned v deseti reprízách (9. – 14. a 24. – 26. 2.). Rozloučíme se hned se dvěma inscenacemi. Americká klasika Pohled z mostu bude uvedena ve dvou reprízách 2. a 3. února, přičemž 3. 2. se s touto inscenací rozloučíme.

Druhé loučení bude 19. února, kdy naposledy uvedeme komedii Bella Figura. A pak už vás čekají jen samé lahůdky – komedie Prachy! s Alešem Slaninou v hlavní roli (4.  a 29. 2.), projdeme se českou historií v původní inscenaci Osmyčky (17. a 18. 2.), oba naši Hamleti vtrhnou na jeviště 22. a 23. 2. v závěsu se Cyranem z Bergeracu 21.2., který jistě bude odhazovat svůj širák v dáli! Kdo ještě neviděl naši novinku Velkého Gatsbyho, ať nelení a přijde do divadla 15. a 16. 2. A nebude chybět ani padesátá repríza (!) nesmrtelné klasiky. Anna Karenina znovu prožije svoji velkou lásku a obrovský pád 28. února!

Redakce FFN a Městské divadlo Brno