Baletní škola má v Jihočeském divadle pod vedením zkušeného baletního mistra Sergeje Škalikova již více než dvacetiletou tradici a přes 120 členů od nejmladších po dospělé. Zápis do kurzů na novou sezónu proběhne 12. září 2023, škola je otevřena všem zájemcům od pěti let.

Facebook

V zahradách kolem otáčivého hlediště v Českém Krumlově je momentálně hodně živo. Soubor baletu přivezl své impozantní kulisy a pod vedením choreografa Jana Kodeta a a režisérského dua SKUTR zkouší představení Egon Schiele - Autoportrét, jedinou premiéru tohoto léta. Činohra již začíná zkoušet novinku léta 2024, inscenaci Rozum a cit. Zároveň pro Vás chystá odstartování letošní sezóny, která vypukne 2. června představením Dracula. Vstupenky na Otáčivé hlediště rychle mizí, ale stále ještě máte šanci, tak neváhejte.

Ženy Jindřicha VIII. aneb Otáčko se točí pro Arpidu. Pokud jste nestihli zakoupit vstupenky na oblíbenou komedii s Petrem Rychlým v hlavní roli Ženy Jindřicha VIII. aneb Chudák král(em) před Otáčivým hledištěm, nyní máte jedinečnou šanci! Mimořádně můžete navštívit veřejnou generální zkoušku 18. července ve 21:30 v rámci benefiční akce pořádané centrem sociálních a rehabilitačních služeb ARPIDA, z.ú. Výtěžek ze vstupného bude použit na vypracování projektu pro rozvoj centra. Vy tak nejen uvidíte jinak téměř vyprodané představení, ale navíc přispějete na dobrou věc.

Redakce FFN