Společnost Květinový svět provozující koncept květinářství Belles Fleurs působí na trhu od roku 2008. Sortiment řezaných květin, které květinářství nakupuje třikrát týdně na holandské burze a odtud přímo expeduje do svých prodejen, čítá dnes kolem dvou set položek. Ze stejného místa jsou také vyřizovány a distribuovány objednávky e-shopu.

Facebook

Spokojený zákazník je pro floristy z Belles Fleurs na prvním místě
Klienti jsou těmi, kdo rozhoduje o dalším rozvoji a směřování společnosti. „Pro náš květinový dům jsme přijali 16 nových zkušených floristek. O jejich proškolení v moderních trendech vazby kytic se v těchto dnech stará naše holandská lektorka,“ řekla obchodní ředitelka Belles Fleurs Hana Janatová.

Živé šperky po Paříži a Moskvě také v Praze
Zahájení prodeje v květinovém domě na Václavském náměstí bude provázet několik akcí. Pro všechny zákazníky má květinářství připraven dárek – pět růží ke každému nákupu. Při otevření unikátního květinářství v Praze byl přítomen také zástupce holandské společnosti, která dodává orchideje a autor světového patentu živých šperků Steef van Adrich. Po prezentaci této novinky v Paříži a Moskvě jsou živé šperky uvedeny květinovým domem Belles Fleurs i na český trh.
Díky unikátnímu a nenápadnému systému uchycení vodotěsné ampule mohou ženy využít krásných květů orchidejí Vanda místo šperků. Živé květy tak elegantně nahradí brože na šatech nebo ozdoby ve večerních účesech. Květy orchidejí Vanda jsou dostupné v celé škále barev a velikostí.

Potěšit květinou z kteréhokoliv koutu světa je snadné
Floristé Belles Fleurs denně připravují desítky kytic nejen zákazníkům kamenných poboček, ale i klientům e-shopu, kteří se rozhodli obdarovat kyticí své obchodní partnery či nejbližší žijící v Praze. „Kytice doručujeme po celé Praze do dvou hodin od objednání, sedm dnů v týdnu,“ vysvětluje obchodní ředitelka Hana Janatová. „Naše služby internetového květinářství stále častěji využívají i zahraniční klienti. Stálé zákazníky máme nejen v Evropě, ale po celém světě. Každý klient může společně s kyticí odeslat i drobný dárek či osobní vzkaz,“ dodává paní Janatová. „Když na stůl dorazí objednávka na sto růžových růží a osobní vzkaz s textem Sofie, vezmeš si mě,“ tak jistě chápete, že je opravdu vzrušující prodávat a doručovat květiny.
Mimochodem tento klient byl z Tchaj-wanu a Sofie mu právě v Praze řekla ano.

Táňa Pikartová

www.bellesfleurs.cz

Foto: BellesFleurs

 

Fotogalerie k článku