„Dnešní den pro nás představuje významný milník, kdy v České republice představujeme zcela novou značku čerpacích stanic MOL, která je v celé řadě zemí střední a východní Evropy symbolem vysoké kvality produktů i nabízených služeb. Na českém trhu jsme se během dvaceti let stali přirozeným hráčem v oblasti velkoobchodu. Nyní tak chceme zúročit naše zkušenosti i v maloobchodě. Naše cíle rozhodně nejsou malé. Chceme být první volba zákazníků v oblasti čerpacích stanic, řekl Attila Dsupin, generální ředitel společností Skupiny MOL v České republice.

Facebook

Příchod značky MOL na český trh s sebou přináší další stupeň evoluce čerpacích stanic
 „Chceme, aby nás zákazníci vnímali jako síť čerpacích stanic, kde dostávají velmi kvalitní služby i paliva. Naším cílem je odklon od současného vnímání čerpací stanice pouze jako místa pro krátké zastavení na načerpání pohonných hmot. Veškeré služby chceme posouvat dál, což se týká i nabídky relevantních doplňkových služeb v oblasti nepalivového sortimentu a špičkové obsluhy, která z každé návštěvy udělá pro zákazníka příjemný zážitek, vysvětlil Lars Höglund, senior viceprezident Skupiny MOL pro maloobchod.
Pro Skupinu MOL se český trh stal jedním z nejvýznamnějších – měli bychom zde mít svou druhou největší sít čerpacích stanic a zároveň sem směřuje významný podíl našeho exportu. Skupina MOL zde hodlá posilovat mezinárodní spolupráci i nadále. Chceme patřit mezi TOP 10 českých společností nejen z pohledu hospodářských výsledků, ale také společenské odpovědnosti. Záleží nám zejména na podpoře sportu, kultury a ekologie,“ řekl Oszkár Világi, člen představenstva Skupiny MOL a předseda představenstva a generální ředitel slovenské rafinérské společnosti Slovnaft.

Paliva řady EVO, která MOL nabízí, byla vyvinuta palivovými inženýry společnosti
Díky svému unikátnímu složení a moderním aditivům jsou doporučována do nejnovějších typů motorů stejně jako do starších modelů. Testování v nejmodernějších zahraničních laboratořích potvrdilo, že paliva EVO zvyšují výkon a životnost motoru.
Součástí vybraných čerpacích stanic MOL budou také prodejny s nabídkou čerstvého zboží pro každodenní spotřebu jako například mléko, máslo, sýry, salámy apod. Chybět nebude ani čerstvé pečivo z  pekárny.
Pro zpříjemnění odpočinku poslouží připojení na internet prostřednictvím wi-fi signálu, který je zákazníkům k dispozici na všech čerpacích stanicích Skupiny MOL v České republice zdarma.

Navíc na začátku prázdnin představí MOL také vlastní věrnostní program pro motoristy
Samozřejmostí je akceptace palivových karet, které díky svému propojení v rámci skupiny umožní zákazníkům čerpat výhody v 10 zemích v Evropě. V rámci slavnostního vstupu společnosti MOL na český trh budou nově otevírané čerpací stanice doprovázeny speciálními akcemi, v jejichž rámci budou k dispozici například hostesky a promotéři, kteří zákazníkům poradí a pomohou s natankováním pohonných hmot. Bude zde také řada atrakcí, dárků či soutěží.

  • Značka MOL, která je významně zastoupena v zemích střední a východní Evropy, vstupuje na český trh.
  • První čerpací stanice v barvách MOL už jsou v Praze na Barrandově a Horních Počernicích, v Kutné Hoře a v Mostu.
  • Do konce roku bude na českém trhu zhruba 80 čerpacích stanic značky MOL.
  • Čerpací stanice MOL potěší svou příjemnou atmosférou, vysokou kvalitou služeb i pohonných hmot, prvotřídní kávou, čerstvě připravenými bagetami a občerstvením i wi-fi zdarma v celé síti.

Táňa Pikartová

www.mol.cz