Což takhle si zajet teď do Berlína, Budapešti, Edinburghu, Benátek, nebo třeba Kodaně? Ubytování v 25 atraktivních evropských městech je nyní dostupnější než kdy jindy: přespat tam totiž můžete už za pouhé dvě stovky, přesněji řečeno za 9 eur (215 Kč)! Stačí si vybrat některý ze sítě hostelů a&o a ubytovat se v komfortním vícelůžkovém pokoji. Rezervujte přímo na www.aohostels.com/cz/offers/. Ale jednejte svižně, počet lůžek s výhodnou cenou je omezen!

a&o disponuje celkem více než 28 000 lůžky a je to největší hostelový řetězec na světě. Motto značky „Everyone can travel“, tedy „všichni mohou cestovat“ přesně vystihuje poslání a praxi firmy: poskytovat cenově dostupné ubytování v centru evropských metropolí opravdu pro každého. Ubytovací zařízení a&o jsou také jedinečné v tom, že kombinují hostel a hotel: pokud chcete bydlet nejlevněji, pohodlně přespíte ve vícelůžkovém pokoji pro 4–8 lidí. Pokud si chcete něco připlatit, máte k dispozici moderní standardní dvoulůžkový pokoj. Vždy samozřejmě v německé kvalitě a s vlastním příslušenstvím. A nechejte se překvapit opravdu bohatou a chutnou snídaní.

Hostely/hotely a&o jsou ideální volbou pro lidi, kteří chtějí navštěvovat evropská města za kulturou, zábavou, sportem, přáteli, nákupy či pracovně, chtějí se tam dobře vyspat, ale nechtějí přitom utrácet za zbytečně drahé hotely, jejichž doplňkových služeb stejně nevyužijí.

Vícelůžkové pokoje jsou velmi oblíbené u školních tříd, sportovních klubů a dalších skupin, ale také u individuálních cestovatelů, kteří si za své peníze pořídí raději jiné zážitky ve městě než zbytečně drahé ubytování. a&o samozřejmě nabízí také vícelůžkové pokoje určené výhradně pro ženy a dívky.
Hotelů a&o je pro vás k dispozici celkem 40 ve 25 městech 9 evropských zemí. A další se chystají!

Facebook

Redakce FFN

www.aohostels.com/cz

foto www.pixabay.com