Valentýnské lyžování za hubičku
Ve Ski areálu Razula mohou lyžaři odlehčenou formou oslavit Valentýna až do 15. února při akci Valentýnské lyžování za hubičku získají pro svého partnera či partnerku skipas zdarma. „Pokud lyžaři dorazí k pokladně společně a prokáží věrohodně své vzájemné city, získají k zakoupenému skipasu druhý ve stejné hodnotě zdarma. Způsob, jakým pokladní přesvědčí o své zamilovanosti, záleží zcela na jejich fantazii. Respektujeme přitom, že zamilované mohou být i děti či osoby stejného pohlaví,“ láká Lubomír Sušila ze Ski areálu Razula.
Bonus lze uplatnit u pokladny sjezdovky Razula na všechny typy skipasů včetně večerního. Vzhledem k tomu, že ve všední dny lze ještě k vybraným skipasům získat v rámci akce „Lyžuj a plav“ hodinový vstup do termálních bazénů Wellness Horal zdarma, mohou páry završit den ve Velkých Karlovicích koupáním ve slané vyhřívané vodě v blízkém hotelu Horal.

Facebook

Dobré věci z dobrého kraje  aneb valentýnské speciality
Restaurace HotelSportpark AGNES v Bohdanči připravila pro své valentýnské hosty také spousty zážitků, především gastronomických. Je to Valentýnský večer s překvapením. Kromě dobrého jídla a pití to bude večer, který zpříjemní hudba k tanci i poslechu. A právě v rámci hudebního večera je připraveno překvapení pro dámy i pány.
Kuchyně připravuje svoje osvědčené gastronomické speciality, vaří, peče a smaží z vlastních čerstvých surovin, maso je z vlastních chovů.

Valentýnská menu z Bohdanče
Restaurace AGNES valentýnským hostům nabídne aperitiv Kir Royale – slavný šumivý koktejl, v němž se snoubí svěžest bublinek v kombinaci s místním višňovým likérem. Jako předkrm to budou švestky ve slanině plněné mandlí, polévka vichyssoise, což je známá francouzská pórková polévka, hlavní chod nabídne hovězí steak s omáčkou z červeného vína, pošírovanými zelenými fazolkami a bramborami dauphinoisse nebo krůtí roládu s pomerančovým máslem, šalvějí a bramborovým pyré. A ještě dezerty – bu´d to může být zapečená ricotta s polevou z portského vína a karamelizovanými hruškami nebo čokoládová terina s omáčkou z našeho višňovo-medového likéru.

Valentýnské menu v zážitkové restauraci Vyhlídka Spa hotelu Lanterna
Čtyřchodové menu bude v nabídce až do 28. února. Servírovat se bude: Fílírovaný norský losos s crème fraîche a redukcí z červené řepy s listovou spirálou, celerový krém s karotkovou pěnou a sýrovou tyčinkou, grilované kuřecí prsíčko podlévané demi glace s concassé zeleninou a dýňovým pyré, čokoládové pokušení s domácí vanilkovou zmrzlinou a coulis z lesního ovoce.

Táňa Pikartová

www.agneshotel.cz

www.lanterna.cz

 

Fotogalerie k článku