Partnerství Nespresso se značkou Fusalp, jejíž sport-chic styl je oslavou pohybu a francouzské elegance na sjezdovkách i mimo ně, nabízí to nejlepší z obou světů. Moderní a sofistikovaný styl kolekce je propojením obou značek, jež se inspirovalo ikonickým kosočtvercovým vzorem Fusalp.

Facebook

Vychutnejte si letošní svátky na maximum s Festive Black Espresso a Festive Black Double Espresso
Nechte se přenést do okouzlujícího světa chutí, který vás naladí na sváteční vlnu díky směsi káv Arabika z Hondurasu, Ugandy a dalších zemí. Očekávejte pražené dřevité aroma s hřejivě sladkými a kořeněnými tóny a jiskřivou ovocností, která potěší vaše chuťové pohárky.

Objevte nové chutě se Seasonal Delight Spices Flavoured
Káva inspirovaná tradičním svařeným vínem, která zahřeje vaše srdce a připomene vám ruch, shon a půvab klasického vánočního trhu. Tato jemná směs zrnek Arabika z Jižní Ameriky je obohacena o lahodnou příchuť hřejivého koření, vína a citrusů. Váš šálek bude plný vůně svátečních citrusů a směsi koření, která přenese vaše chuťové buňky na Après ski momenty na sjezdovce.

Vstupte do samotného srdce sváteční atmosféry s Frosted Caramel Nuts Flavoured
Tato kávová směs vás vpustí do samého srdce sváteční atmosféry. Jemná směs zrnek Arabika z Jižní Ameriky s chutí světlého karamelu a mandlí probouzí sváteční atmosféru, na niž jsme se všichni celý rok těšili. Sladová obilná chuť brazilské a kolumbijské kávy se snoubí s hřejivou chutí karamelu a společně dávají vzniknout lahodnému tónu mandlových sušenek s vanilkou, který vyzývá k tomu, abyste se uvolnili a v klidu si jej vychutnali.

Pro každou z káv, které jsou součástí této kolekce v limitované edici, připravili kávoví mistři Nespresso také lahodné kávové receptury. Milovníci kávy tak mohou odhalit svou nově nabytou kreativitu v recepturách na cocktaily a mocktaily s kávou včetně unikátní Nespresso varianty klasického Espresso Martini. Všechny receptury naleznete přímo na produktových stránkách jednotlivých káv z limitované edice na www.nespresso.com.

Odpočítejte čas do začátku sváteční sezóny stylově s adventním kalendářem Nespresso x Fusalp
Je čas zahájit sváteční sezónu a každý den si rozbalit nové překvapení s adventním kalendářem Nespresso x Fusalp, který je k dispozici pro systémy Original i Vertuo. Každý den objevte nezapomenutelnou kávu a vychutnejte si tak svůj Nespresso moment. Letos milovníky kávy za 24. okénkem potěší designový kávový hrnek v limitované edici.

Popíjejte stylově se sklenicí Barista Festive Glass
Připijte si na období svátků a vychutnejte si cocktail nebo mocktail se stylovou sklenicí Barista Festive Glass ozdobenou ikonickým kosočtvercovým vzorem značky Fusalp. Povyšte svůj kávový rituál o letošních svátcích na novou úroveň a zažijte lahodnou směs chuti a stylu.

Redakce FFN a www.nespresso.cz