Dorty vydrží čerstvé díky moderní technologii kryogenního zamražení, která dezertům neubere ani kousíček na jejich plné a opravdové chuti. Nad celým procesem, z velké části ruční výroby, drží dohled jedni z těch nejlepších cukrářských mistrů. A to je také garance jejich vysoké kvality a nebeské chuti. Zažijte každodenní kousek radosti u vás doma.

Facebook

Pražský čokoládový dort Dortie´s 350 g
Oblíbený čokoládový dort z té nejlahodnější belgické čokolády. Jemný smetanový krém dodává dortu vláčnost. Kousky čokolády pak plnou chuť a vášeň, kterou v sobě ta nejkvalitnější čokoláda má. Při výrobě tohoto dortu byly použity pouze vejce z bezklecových chovů. Dort je zdoben ručně a hluboce zamražen šetrnou kryogenní metodou.

Mrkvový dort s vlašskými ořechy Dortie´s 400 g
Oblíbený mrkvový dort je vyroben z čerstvé mrkve a prémiových vlašských ořechů. Jemnost mu dodává smetana a bílý jogurt právě v takovém poměru, aby se vám každý kousek příjemně rozplynul na jazyku. Při výrobě tohoto dortu byly použity pouze vejce z bezklecových chovů. Dort je zdoben ručně a hluboce zamražen šetrnou kryogenní metodou.

Cheesecake classic Dortie´s 1,6 kg
Klasický a všemi oblíbený cheesecake vychází z receptury světoznámého New York cheesecaku. Základ tvoří jemné karamelové sušenky a máslo. Krém je vyroben z lahodného čerstvého sýra z Česka. Při výrobě tohoto dortu byly použity pouze vejce z bezklecových chovů a je hluboce zamražen šetrnou kryogenní metodou. Tímto dortem nepohrdne ani ta nejvybíravější návštěva.

Cheesecake strawberry Dortie´s
Základem tohoto svěžího dortu jsou karamelové sušenky a čerstvé máslo. Lehkost mu dodává lahodný krém z čerstvého sýra. Vše ozdobeno šťavnatými jahodami. Při výrobě tohoto dortu byly použity pouze vejce z bezklecových chovů a je hluboce zamražen šetrnou kryogenní metodou.

Redakce FFN