Svým hostům nabízí program Welcome Dogs, který zajistí, že vaši čtyřnozí přátelé budou mít od okamžiku příjezdu speciální zážitky. Jejich ubytování vhodné pro domácí mazlíčky přivítá vás i vašeho mazlíčka s otevřenou náručí a zajistí, že si oba užijete pohodovou a komfortní dovolenou. S Falkensteiner Hotels & Residences nemusíte dělat kompromisy; můžete si vytvořit nezapomenutelné vzpomínky se svým nejlepším přítelem po boku.

Facebook

Promyšlený program Welcome Dog zahrnuje uvítací balíček plný chutných pamlsků a možnost využít služeb venčení a péče o srst, abyste se vy i váš mazlíček cítili jako doma. Při plánování společné dovolené zvažte některé z dokonalých destinací Falkensteiner Hotels & Residences na chorvatském pobřeží. Ať už hledáte romantickou dovolenou nebo klidné útočiště u moře, Falkensteiner Hotels & Residences nabízí výběr vynikajících možností ubytování:

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera: Tento pětihvězdičkový mořský wellness hotel se nachází v prestižním resortu Falkensteiner Punta Skala a nabízí luxusní útočiště obklopené tyrkysově modrým mořem. Přenese vás do jiné dimenze klidu, harmonie a relaxace. Pro ty, kteří chtějí zůstat aktivní, jsou k dispozici také různá sportovní a zábavní zařízení. 
Falkensteiner Residences Senia: Objevte další skvělou možnost v rámci resortu Punta Skala, který nabízí elegantní a pohodlný pobyt v úchvatném prostředí. Všechny apartmány jsou navrženy pro odpočinek, jsou orientovány směrem k moři a mají krásné prostorné terasy, abyste během dlouhých letních dnů využili každý sluneční paprsek.
Falkensteiner Hotel Adriana: Hotel Adriana Hotel Adriana: Poddejte se sofistikovanému kouzlu pobytu pro dva, který vás odvede od každodenního života a vrátí vám pocit lehkosti v kouzelném prostředí. Vychutnejte si klid tohoto nádherného hotelu "jen pro dospělé" přímo na pláži, který se pyšní nádherným výhledem na moře a atmosférou ideální pro romantický pobyt.
Falkensteiner Premium Camping Zadar: Díky mírnému klimatu, příjemnému mořskému vánku a dobře vybaveným mobilním domkům, glampingovým chatkám a kempům je to ideální místo pro dovolenou s domácím mazlíčkem. Špičkové ubytování v kempu Falkensteiner Premium Camping Zadar nabízí pohodové prostředí pro dovolenou přímo u moře a v blízkosti malebného starého centra Zadaru.

Další hotely pro dovolenou se psem najdete také v Itálii, Rakousku, České republice, Srbsku a na Slovensku. Všechny hotely se nacházejí v blízkosti přírody a nabízejí spoustu příležitostí k proběhnutí vašeho čtyřnohého přítele – a také nádherné výhledy, kterými se můžete pokochat i vy.
Hotely Falkensteiner nabízejí vašemu čtyřnohému příteli vše, po čem jeho psí srdce touží. Váš pes vás může doprovázet na pokoji, v lobby i v baru. Restaurace, bazény a wellness centrum jsou však vyhrazeny pouze pro lidi. Uvnitř hotelu musí být váš pes na vodítku. Svou kočku si však můžete vzít s sebou. Za noc se platí příplatek 25 € (bez stravy). V některých hotelích dostanete i příjezdový balíček, například pamlsky nebo žvýkací kosti a psí deku, ručník a misku na krmení a vodu. Kromě tipů na turistické stezky na procházky se psy pak je také na vyžádání a rezervaci na recepci hotelu služba venčení a stříhání psů.

Redakce FFN

www.falkensteiner.com/en/welcome-dogs