Dětská termo bunda do deště
Praktická a slušivá Bunda má odolnost vodnímu sloupci do 5.000 mm, odpuzuje vodu díky ekologicky šetrné impregnaci evoPel a má zatavené švy. V nabídce je v tmavě modré barvě s celopotiskem a ve žluté.
Dětské holínky mají hřejivou plyšovou podšívku, protiskluzovou podrážku s profilem a jmenovku k podepsání. V nabídce jsou ve více barevných variantách.
Dětská žerzejová čepice je s bavlnou z udržitelné produkce. Jde o měkký, poddajný materiál single jersey. Čepice je v nabídce pro obvod hlavy 49 až 52 cm a 53 až 56 cm.
Reflexních prvků není nikdy dost. Světýlka lze pomocí magnetického klipu připevnit na batoh či oblečení. Mají tři stupně svícení, doba svícení je asi 50 hodin. Světýlka jsou včetně baterie. Jejich rozměr ve složeném stavu je 4 x 6 cm, v rozloženém 4 x 12 cm.
Fleecová bunda je měkká a hřejivá. Má protižmolkovou úpravu. V nabídce je ve více barevných variantách.
Rostoucí kalhoty do deště, jsou tak velké, jak je potřeba. Kalhoty jsou díky elastickým, ohrnovacím koncům nohavic a nastavitelným ramínkům velké právě tak, jak je velké vaše dítě. Rostoucí oblečení umí dělat radost vám i dětem obzvlášť dlouho. Kalhoty mají odolnost vodnímu sloupci do 5.000 mm, jsou opatřeny ekologicky šetrnou impregnací evoPel a mají hřejivou podšívku z hebkého fleecu. V nabídce jsou ve žluté a břidlicově modré barvě.
Bunda do každého počasí je s recyklovaným materiálem. Má odolnost vodnímu sloupci do 5.000 mm a je opatřená vodotěsnými pásky uvnitř a ekologicky šetrnou impregnací evoPel.
Parka do deště je módní a praktická. Parka má odolnost vodnímu sloupci do 5.000 mm a švy zatavené vodotěsnými pásky. Je opatřena ekologicky šetrnou impregnací evoPel.

Facebook

Redakce FFN a www.tchibo.cz

 

Fotogalerie k článku