Výborné koláče z jemného máslového brioškového těsta jsou bohatě naplněné oblíbenými i netradičními ingrediencemi. Vláčnost a další chuťový rozměr dodává každému z koláčů lahodná směs másla a rumu.
Mandlový krém frangipane skvěle vynikne se šťavnatými borůvkami. Nemůžete se nikdy rozhodnout, jestli je vaším favoritem tvaroh nebo povidla? Už nemusíte – spojili jsme pro Vás nejoblíbenější klasické náplně na jednom koláči. A do třetice všeho dobrého – už naše babičky věděli, že kombinace máku se sladkými švestkami je prostě dokonalá. Souhlasíte?
Na koláčích si pochutnáte k snídani i k odpolední kávě. Potěšte kamarádku nebo třeba kolegyni, protože koláče PAUL jsou ve velikosti tak akorát pro dva.
A co je lepšího, než se o voňavou dobrotu rozdělit s někým, na kom nám záleží?
Redakce FFN