Honza, Erich a Štěpán tu začali v prostorech bývalého pivovaru lisovat a stáčet poctivé mošty a cidery z českých jablek, za které si vysloužili i ocenění Regionální potravina.
Jablečný mošt se vyrábí z jablek od sadařů z Českého středohoří. Lisuje se za studena, je nefiltrovaný a má příjemně nakyslou chuť. Pořádnou dávku vitaminu C vám dodá kombinace jablko + aronie. Aronie, známá také jako černá jeřabina, je významným antioxidantem, obsahuje antokyaniny, bioflavonoidy, vitaminy A, B, i C. Podporuje činnost jater, posiluje imunitní systém a zlepšuje paměť.
Mošty si můžete vychutnat jen tak za studena nebo je lehce ohřát, doplnit trochou skořice a připravit si tak skvělý a zdravý nápoj na chladné zimní dny. A pokud chcete kapku zdraví věnovat někomu dalšímu, sáhněte po speciálním dárkovém balení. Mošty Kauboy si můžete spolu s dalším nákupem zakoupit na e-shopu Košík.cz.
Redakce FFN