Pro společnost Ferrero je kvalita a čerstvost vždy na prvním místě. Vzhledem k tomu, že vysoké teploty během letních měsíců by mohly narušit mimořádnou kvalitu čokoládových pralinek, proto je Ferrero každé léto stahuje z prodeje. Společnost tak může zaručit, že si pralinky zachovají svou jedinečnou chuť i vzhled, které přináší báječný požitek pro vaše smysly.

Společnost Ferrero také pracuje na svém závazku, aby do roku 2025 byly všechny obaly jejích produktů opětovně použitelné, recyklovatelné nebo kompostovatelné. Jedním z kroků je i nová recyklovatelná krabička Ferrero Rocher. Její nový design spotřebuje o čtyřicet procent méně plastu u krabičky pro šestnáct pralinek a o třicet osm procent méně plastu u krabičky s třemi desítkami pralinek.

Uhlíková stopa je až o třicet procent nižší. Pokud krabičku správně zrecyklujete, nebo ji dále využijete v domácnosti, uhlíková stopa se sníží až o sedmdesát  procent ve srovnání s tou původní.

Facebook

Redakce FFN

Fotogalerie k článku