Facebook

Gurmáni si oblíbili paštikové dorty, paštikové bonboniéry i minidortíky, které výborně chutnají a během chvíle promění Váš stůl k nepoznání. Stačí přidat pečivo, ovoce nebo zeleninu a je připraven první chod slavnostního pohoštění. Do paštik jsou přidávány netradiční ingredience, jakými jsou například portské víno, šampaňské nebo třeba vanilka. Konkrétně oblíbená řada bonboniér značky Pâté du Chef se nyní pyšní příchutěmi, jako jsou například La sélection de pâté se sýry, La sélection de pâté s ovocem, anebo například klasickým pojetím paštik snoubených s brusinkami, pečeným masem či šampaňským.

„Doba paštik, spojených pouze s rychlou svačinkou, anebo levným jídlem na letní dovolenou, je naštěstí dávno pryč. Paštiky se opět vrací na slavnostní tabule při výjimečných událostech, ale i do běžného jídelníčku. Zákazníci mají rádi tradiční, oblíbené příchutě. Čím dál více však také pozorujeme rostoucí trend v oblasti zkoušení neotřelých novinek,“ říká Martin Kincl, marketingový ředitel značky Pâté du Chef. „Pro nás to znamená neustálé přemýšlení o možných kombinacích a recepturách. Nad čím ale nespekulujeme, je kvalita použitých surovin při výrobě, protože správná paštika má být co nejjemnější a z vytříbených kousků jednotlivých ingrediencí,“ dodává Martin Kincl.

Sortiment Pâté du Chef je připraven pro okamžité servírování na stůl bez časové náročnosti. K dostání jsou také dárková balení, která skutečně potěší. Vhodné jsou i paštikové dorty, jež se hodí pro větší sešlost lidí a pokaždé nadchnou svojí netradičností.

Redakce FFN