Facebook

To odpovídá nejen etickým principům firmy, ale i současným trendům – maso z volné přírody je kvalitnější a chutnější. Protože ve Windsoru rádi experimentují, začali s výrobou sušeného masa jerky, které se ihned stalo hitem. Jeho největší výhoda je právě výroba ze zvěřinového masa – výsledná chuť se totiž s hovězí klasikou nedá srovnávat.

Zvěřina je totiž výživná a obsahuje vysoký podíl bílkovin. Při výrobě sušeného masa není použita žádná chemie ani konzervanty a při dodržení postupů se jedná o zdravou a chutnou svačinu, která rychle doplní energii. Maso před zpracováním zraje v chladírně 10–14 dní. To zaručuje nejen jeho křehkost, ale i vyvážené a jemné aroma. Na 100 g výrobku se používá 250 g masa.

Vybírat můžete z pěti příchutí. Smoky & Tangy je pochoutkou z jeleního masa, které je doplněné o černý pepř, česnek a sladký med, případně kajenským pepř a tymiánem. Další je srnčí, které je kromě výše zmíněných surovin ještě ochucené kmínem. Na své si přijdou i milovníci kančího. Čeká na ně varianta s uzenou paprikou nebo maso z divočáka s koriandrem a papričkou habanero., které ocení příznivci ostřejších chutí.

Windsor Jerky si můžete objednat spolu s dalším nákupem na Košík.cz

Redakce FFN