Rajčatová bazalková omáčka, jedna z nejklasičtějších a nezaměnitelných omáček, představuje kombinaci čerstvé bazalky a italských rajčat. Díky 100% přírodním ingrediencím, bez přidání konzervantů nebo umělých aromat, zaručuje omáčka chuťový zážitek.

Facebook

„Bazalku pěstujeme na severu Itálie, aby byla zaručena její kvalita. Bazalka pochází výhradně ze semen „Ocimum basilicum“ typu Genovese nebo Italico,” vysvětluje Ivana Zajícová, marketingová manažerka Panzani. „Bazalku sklízíme v noci a brzy ráno, aby byla zajištěna dostatečná teplota pro skladování a zpracování, které probíhá do 48 hodin od sklizně. Právě díky tomuto procesu si mohou naši zákazníci užít chuť čerstvé bazalky po celý rok,” doplňuje. Bazalka se pěstuje venku, sklízí a krájí se rovnoměrně, přičemž dodavatelé garantují absenci konzervačních látek a barviv.

Druhou novinkou je Hovězí boloňská omáčka, v které oblíbenou boloňskou omáčku doplňují vybrané kousky hovězího masa s jemnou texturou. Tato varianta rozšiřuje řadu boloňských omáček Panzani (Boloňská omáčka, Boloňská omáčka s masovými kuličkami).

Obě novinky rozšiřují současnou řadu rajčatových omáček, k jejichž výrobě se využívají čerstvá rajčata vypěstovaná na italských polích, nikoliv ve skleníku. Rajčata dozrávající přímo na italském slunci získávají tak svou jedinečnou chuť a aroma, které jsou nenahraditelné. Díky následnému rychlému zpracování si tyto vlastnosti uchovávají i nadále. „Sezóna rajčat je mezi červencem a říjnem, pouze v tomto období sklízíme naše rajčata, aby byla zralá, plná slunce a chuti. Díky rychlému zpracování do 48 hodin od sklizně si rajčata zachovají svou chuť a nutriční vlastnosti,“ říká I. Zajícová.

Redakce FFN www.panzani.cz


 

 

Fotogalerie k článku