Připravovaný ročník 2019 překonává poprvé hranice Prahy a je oficiálně prvním celorepublikovým hodnocením zážitkových restaurací. Na konci listopadu vychází nejnovější výběr nejlepších českých i moravských restaurací, z nichž ty nejšpičkovější získají prestižní ocenění od jednoho do tří Zlatých lvů. Tři Zlatí lvi jsou zárukou neobyčejného zážitku, dva slibují vrcholnou gastronomii a jeden výbornou kuchyni.

Facebook

Autoři prestižního tuzemského projektu publikují výsledky nezávislého hodnocení restaurací vždy pro nadcházející kalendářní rok a doplňují tak mezinárodně uznávané údaje michelinského průvodce. Víc než pět desítek nezávislých hodnotitelů pravidelně navštěvuje nejlepší restaurace a na základě jednotné metodiky hodnotí podniky z pohledu kvality a estetiky nabízených pokrmů, úrovně obsluhy, útulnosti, originality, vybavenosti interiéru a dalších důležitých atributů. Zlatí lvi tak přehledně navádějí fanoušky té nejkvalitnější gastronomie do pečlivě vybraných a ohodnocených restaurací v Praze i na dalších místech naší vlasti.

Příznivci zážitkové gastronomie tak získají po publikacích Nejlepší pražské restaurace 2015, 2016, 2017 a 2018 do své sbírky nový, tentokrát celorepublikový přírůstek. Jenom připomeňme, že některé ročníky se dočkaly také anglické jazykové mutace a celkový náklad přesáhl 30 000 výtisků.

Redakce FFN

www.toplifeczech.cz