Za zrozením unikátní knihy, na níž spolupracovalo sedmdesát špičkových šéfkuchařů z České republiky, stojí společnost TopLife Czech. Ta již několik let profesionálně hodnotí české restaurace a přiděluje jim prestižní ocenění Zlaté lvy. Nyní představuje také nejlepší šéfkuchaře a jejich gastronomii.

„Čtenáři ve výpravné publikaci najdou přesné a vyzkoušené recepty na přípravu 210 fantastických specialit, od předkrmů až po dezerty, které si nyní mohou vyzkoušet i doma a překvapit tak své přátele a blízké,“ přibližuje obsah a zaměření publikace vedoucí autorského týmu Daniela Mrzenová.
Mezi nejznámější šéfkuchaře, jejichž pokrmy v knize najdete, patří michelinský šéfkuchař Roman Paulus či televizní kuchařské hvězdy známé z pořadu MasterChef Marek Fichtner, Mirek Kalina a Marek Raditsch. Posledně jmenovaný, hrdý držitel tří Zlatých lvů, zaštítil celou publikaci svou tváří na obálce i úvodním slovem.
A na jaké speciality se můžete těšit? Třeba na králičí roládu doprovázenou pyré z červeného zelí, kterou připravil kapitán Národního týmu kuchařů a cukrářů Jan Horký. Marek Fichtner zase prozradí, jak vykouzlit skvostného tuňáka s bramborovou omáčkou a olivovou tapenádou. A Roman Paulus se pochlubí se svým receptem na marinovanou hrušku s nugátem.

Redakce FFN  

www.toplifeczech.cz
 

Facebook