Soutěžní zadání pro kuchaře byla příprava tří porcí moderního, lehkého vegetariánského pokrmu ze zadaného surovinového koše s přidáním tří vlastních surovin v časovém limitu třicet minut v plně vybavené kuchyni a patnáctiminutové pódiové vystoupení. Právě na pódiu měli soutěžící pokrm dokončit a zároveň prezentovat.
Soutěžní zadání pro cukráře byla příprava tří porcí poháru z daného surovinového koše s přidáním tří vlastních surovin. I tato část byla hodnocena kladně a bylo zde vidět elán, s jakým soutěžící své výrobky připravují a prezentují.

Facebook

Prezentace ryb, korýšů a mušlí
Součástí Lázeňského pohárku byla také prezentace ryb, korýšů, mušlí a ústřic spojená s ochutnávkou. S noblesou ji vedl Executive chef hotelu Carlsbad Plaza Lukáš Paluska a setkal se s velkým zájmem všech zúčastněných.

Blanka Opltová

http://akc.cz/soutez-145/lazensky-poharek

 

 

Fotogalerie k článku