Užijí si tady určitě všichni a kdykoliv. V malebném prostředí pohoří Vtáčník tady můžete jezdit na koni bez ohledu na roční období a pokud trefíte zrovna zimní, pak si tady můžete i zalyžovat. V létě se sem sjíždějí ale hlavně milovníci rybolovu, houbaření, procházek, výletů a cykloturistiky.

Facebook

Sednout k bohatému stolu můžete na terase nebo v interiéru stylové restaurace. Majitel rodinného ranče, kdysi učitel tělocviku Ľubo Urban vám připraví pstruha podle své vlastní receptury. A věřte, že je skvělý.

Urbanův pstruh z Blanc Ranče
Očištěnou rybu naložíme na pět až šest hodin do slaného nálevu a uložíme do lednice. Poté si připravíme kukuřičnou mouku, sůl, červenou papriku, mletý kmín a rybí koření, směs promícháme, rybu v ní obalíme a opékáme ve fritéze pět šest minut.
Do útrob pstroužka ještě můžeme před obalováním přidat nějakou bylinu, podle vlastní chuti.

Táňa Pikartová

www.regiongron.sk

www.rancblanc.sk

www.slovakia.travel

Fotogalerie k článku